Ēdināšanas apraksti
Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
Uz zemeslodes aug apmēram 15 miljardi kafijas koku, no kuriem tiek vākta raža. Ik gadus viens kafijkoks dod puskilogramu pupiņu. Dabiskā kafija ir tropu zemēs augoša mūžzaļā kafijas ...
Ēdināšanas apraksti, Apraksts
4 lapas, 812 vardi
AugĻu , ogu un dĀrzeŅu sulas. AugĻu sĪrupi. AugĻu ekstrakti. GĀzĒtie bezalkoholiskie dzĒrieni. MinerĀlūdeŅi. Bezalkoholisko dzĒrienu koncentrĀti. ...
Ēdināšanas apraksti, Apraksts
5 lapas, 1188 vardi
1 ст.л. меда, 1 яйцо, 1 стакан сахара, 50 г сливочного масла, 3 ст.л. молока, 2 стакана муки.
Все положить в ...
Ēdināšanas apraksti, Apraksts
1 lapas, 119 vardi