Ēdināšanas biznesa plāni

Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
2 dokumentus
Banketa klashana, edienkarte
9- 3 atsauksmes
•1830 – kamēr tiek sagaidīti visi viesi - tiek piedāvāts aperatīvs •2100 – atceres par kāzu dienu – bildes, video, vedēju stāstījums
Ēdināšanas biznesa plāni, Biznesa plāns
1 lapas, 64 vardi
SIA Uznemums "Koktelis"
9,5- 2 atsauksmes
Neliela mājīga kafejnīca ar izsmalcinātu un garšīgu ēdienu izvēli - cenu ziņā pieejamu ēdienkarti. Kafejnīcai ir krasi jāatšķiras no pārējām Grobiņas kafejnīcām, ar ...
Ēdināšanas biznesa plāni, Biznesa plāns
1 lapas, 165 vardi
×