Ēdināšanas esejas
Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
Mums garšo fritētas,pildītas tinteszivis, arī salātos vai konservētas pikantā marinādē, kā arī pasniegtas ar stipru, vircotu mērci. Tinteszivis jeb galvkāji, tāpat kā to radinieki ...
Ēdināšanas esejas, Eseja
4 lapas, 846 vardi