Ēdināšanas kursa darbi
Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
Ievads. Veselīga uztura sastāvdaļas. Veselīga uztura proporcijas. Veselīgs un sabalansēts uzturs. Sportista uzturs. Uztura enerģētiskā vērtība. ...
Ēdināšanas kursa darbi, Kursa darbs
27 lapas, 6855 vardi
Karstie dzerieni. Iss raksturojums pec Preczinibas datiem. KarstĀ šokolĀde. Kafija melna. TĒja zaĻĀ. Dzervenu morss. Mineraludens. Auglu ...
Ēdināšanas kursa darbi, Kursa darbs
4 lapas, 335 vardi