Ēdināšana (2)
Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
Karstie dzerieni. Iss raksturojums pec Preczinibas datiem. KarstĀ šokolĀde. Kafija melna. TĒja zaĻĀ. Dzervenu morss. Mineraludens. Auglu ...
Ēdināšanas kursa darbi, Kursa darbs
4 lapas, 335 vardi
Vista austrumu gaumē. Meža pīle ar medu. Aveņu groziņš. Siera kūka ar zemeņu mērci. Piparmētru saldējums ar jāņogu želeju un apelsīnu mērci. ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
8 lapas, 1002 vardi
Caurejas cēloņi var būt bakteriāla infekcija, vienšūņi un zarnu parazīti. Caureju izraisa dizentērijas nūjiņa, salmonellas, lamblijas, trihomonas, amēbas, cērmes. Visbiežāk caurejas ...
Ēdināšanas patstāvīgie darbi, Patstāvīgais darbs
6 lapas, 1196 vardi
Mums garšo fritētas,pildītas tinteszivis, arī salātos vai konservētas pikantā marinādē, kā arī pasniegtas ar stipru, vircotu mērci. Tinteszivis jeb galvkāji, tāpat kā to radinieki ...
Ēdināšanas esejas, Eseja
4 lapas, 846 vardi
• Cepamo pulveri var pagatavot, ņemot vienādās dažās dzeramo sodu, citronskābi un kartupeļu cieti vai miltus, cukuru.• Ja mīklas irdināšanai izmanto dzeramo sodu, vienlaikus ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
10 lapas, 2186 vardi
• Baltā formas maize – šo maizi ražo A/S „Liepājas maiznieks” . Pēc miltu veida tā ir pirmās šķiras kviešu miltu maize, pēc cepšanas paņēmiena tā ir formas maize, grieztā. ...
Ēdināšanas pētījumi, Pētījums
2 lapas, 433 vardi
Uzturs jeb barības vielas ir nepieciešamas normālu dzīvības procesu uzturēšanai organismā. Uzturs ir organisma enerģijas avots, kas nodrošina fizisko aktivitāti un organisma iekšējo ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
8 lapas, 1816 vardi
Lauru lapas. Lauru lapas veicina gremošanas sulu izdalīšanos un uzlabo ēstgribu. Rozmarīns. Pārtikas rūpniecībā kurkumu izmanto sviesta , margarīna , siera un ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
5 lapas, 1135 vardi