Ēdināšanas pētījumi
Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
VĪni. Galda inventĀra aprĒĶins 100 personĀm. Furšetes galda klĀšanas apraksts. ViesmĪĻa pienĀkumi.
Ēdināšanas pētījumi, Pētījums
3 lapas, 479 vardi
• Baltā formas maize – šo maizi ražo A/S „Liepājas maiznieks” . Pēc miltu veida tā ir pirmās šķiras kviešu miltu maize, pēc cepšanas paņēmiena tā ir formas maize, grieztā. ...
Ēdināšanas pētījumi, Pētījums
2 lapas, 433 vardi