Ēdināšana

Šajā sadaļā studenti var iepazīties ar ēdināšanas nozari, ēdienu gatavošanas metodēm un pārtikas drošības standartiem. Materiāli aptver dažādas ēdienu sagatavošanas tehnikas, uztura zināšanas un ēdināšanas pakalpojumu organizēšanu. Studenti var apgūt pārtikas produktu izvēli, uztura bagātinātājus, ēdienu noformēšanu un restorānu vadīšanu. Teorētiskie un praktiskie piemēri palīdzēs iegūt nepieciešamās prasmes, lai strādātu ēdināšanas nozarē un izstrādātu ēdināšanas uzņēmuma plānus.
28 dokumentus
Kafija
9,5- 1 atsauksmes
Uz zemeslodes aug apmēram 15 miljardi kafijas koku, no kuriem tiek vākta raža. Ik gadus viens kafijkoks dod puskilogramu pupiņu. Dabiskā kafija ir tropu zemēs augoša mūžzaļā kafijas ...
Ēdināšanas apraksti, Apraksts
4 lapas, 812 vardi
Bezalkoholiskie dzērieni
9- 1 atsauksmes
AugĻu , ogu un dĀrzeŅu sulas. AugĻu sĪrupi. AugĻu ekstrakti. GĀzĒtie bezalkoholiskie dzĒrieni. MinerĀlūdeŅi. Bezalkoholisko dzĒrienu koncentrĀti. ...
Ēdināšanas apraksti, Apraksts
5 lapas, 1188 vardi
Furšetes tipa galds
9,5- 1 atsauksmes
VĪni. Galda inventĀra aprĒĶins 100 personĀm. Furšetes galda klĀšanas apraksts. ViesmĪĻa pienĀkumi.
Ēdināšanas pētījumi, Pētījums
3 lapas, 479 vardi
Krievu apkalpošanas metode
10- 2 atsauksmes
Ēdienus pasniedz koplietošanas traukos. Šo metodi dēvē par metodi krievu gaumē, jo viesi apkalpo paši sevi. Tas notiek šādi: Galds iepriekš klāts ar individuāliem traukiem un ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
2 lapas, 323 vardi
Angļu apkalpošanas metode
10- 2 atsauksmes
Ēdienus atnes koplietošanas traukos uz servanta. Galdu klāj iepriekš ar galda piederumiem, glāzēm, salvetēm, bet bez šķīvjiem. Šķīvjus viesmīlis sagatavo un novieto uz servanta. ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
2 lapas, 330 vardi
Franču apkalpošanas metode
10- 3 atsauksmes
Ēdienu porcionēšana viesiem ir augsts apkalpošanas līmenis un to dēvē par metodi franču gaumē. Galdu klāj ar traukiem, galda piederumiem, hlāzēm un salvetēm, ņemot vērā viesu ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
3 lapas, 524 vardi
Garšvielas
9- 1 atsauksmes
Garšvielu lietošana padara interesantus ne tikai vienas ģimenes vai restorāna ēdienus, bet nosaka arī dažādu tautu virtuves tradīcijas. Turklāt, zinot, ka prasmīgi izmantotas ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
7 lapas, 1718 vardi
Itāļu virtuve
10- 1 atsauksmes
Viss ko apspīd Itālijas saule, ir saistīts ar mākslu. Pārtika ir divkārt svētīta, jo tā ir divu mākslu – gatavošanas un ēšanas ietekmēta.Piemēram, Venēcijas un Neapoles ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
6 lapas, 1532 vardi
Armēņu virtuve
9- 1 atsauksmes
B армении выращивают разние вкусние фрукты и овощи: персики, черешню, яблоки, виноград, фикусы, гранаты, ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
2 lapas, 166 vardi
Alus
9- 1 atsauksmes
Graudu iesalu parasti pagatavo no miežiem vai kviešiem. Graudus iemērc ūdenī un diedzē līdz graudiem izdīgst asniņi. Dīgstošā graudā ir visvairāk cukura.Pēc vārīšanas misu ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
12 lapas, 3352 vardi
Auksto uzkodu pasniegsana
9,5- 3 atsauksmes
Auksto uzkodu videja pasniegsanas temperatura ir 12 14 graadi,bet pasniedzot aukstas uzkodas zeleja,sviestu, ikrus vai austeres,to temperatura ir mazliet zemaka aptuveni 10 gradi.Izveleto trauku ...
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
1 lapas, 71 vardi
Balgaru virtuve
9- 2 atsauksmes
Кстати, в новогоднюю ночь болгарский стол характерен обрядовыми караваями (украшеные изображениями ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
2 lapas, 455 vardi
Veselīga dzīvesveida pamati
9- 3 atsauksmes
Veselību ietekmē vairāki faktori. Vispirms tā ir atkarīga no iedzimtības. Piemēram, ir slimības, kuras mēs varam pārmantot no vecākiem. Tās sauc par iedzimtām slimībām. Par šādu ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
3 lapas, 561 vardi
Banketa klashana, edienkarte
9- 3 atsauksmes
•1830 – kamēr tiek sagaidīti visi viesi - tiek piedāvāts aperatīvs •2100 – atceres par kāzu dienu – bildes, video, vedēju stāstījums
Ēdināšanas biznesa plāni, Biznesa plāns
1 lapas, 64 vardi
Trauki
9,5- 2 atsauksmes
Ievads. Porcelāna trauki. Krāšņs un moderns angļu vitroporcelāns. Glāzes. Pasabahce ir izdevīga un daudzveidīga glāžu sērija no Turcijas. Galda ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
4 lapas, 723 vardi
SIA Uznemums "Koktelis"
9,5- 2 atsauksmes
Neliela mājīga kafejnīca ar izsmalcinātu un garšīgu ēdienu izvēli - cenu ziņā pieejamu ēdienkarti. Kafejnīcai ir krasi jāatšķiras no pārējām Grobiņas kafejnīcām, ar ...
Ēdināšanas biznesa plāni, Biznesa plāns
1 lapas, 165 vardi
Keramika Latvijā
9,5- 2 atsauksmes
Porcelāna un franču stikla trauki. Maizes šķīvis , paredz katram viesim individuāli maizes novietošanai. Pīrāgu šķīvis , lieto pīrādziņu un maizes piedevu ...
Ēdināšanas referāti, Referāts
19 lapas, 5494 vardi
Медовый торт
9,5- 1 atsauksmes
1 ст.л. меда, 1 яйцо, 1 стакан сахара, 50 г сливочного масла, 3 ст.л. молока, 2 стакана муки. Все положить в ...
Ēdināšanas apraksti, Apraksts
1 lapas, 119 vardi
Veselīgs uzturs
10- 2 atsauksmes
Ievads. Veselīga uztura sastāvdaļas. Veselīga uztura proporcijas. Veselīgs un sabalansēts uzturs. Sportista uzturs. Uztura enerģētiskā vērtība. ...
Ēdināšanas kursa darbi, Kursa darbs
27 lapas, 6855 vardi
PR definīcijas
9- 1 atsauksmes
PR definīcijas. NB Šodien sabiedrība virzās uz ideālistisko + neitrālo pieeju. NB PR darbojas ar vairākām grupām vienlaikus. Adaptācijas process.
Ēdināšanas konspekti, Konspekts
46 lapas, 7320 vardi
×